VAN GEVAŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 yılı Kasım ayı DÖGEP toplantısı belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda online olarak yapıldı.

2020 yılı Kasım ayı DÖGEP toplantısı belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda online olarak yapıldı.

İlçemiz okullarında görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin katılımıyla Zoom uygulaması üzerinden yapılan canlı bağlantı ile  'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı' (DÖGEP) Kasım ayı toplantısı yapıldı.

Kasım ayı DÖGEP toplantısında Atatürk Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Celal GÜRBÜZ "Hz. Muhammed (s.av)'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda Hz. Muhammed (s.a.v)'in, yaptıkları sebebiyle "Cahiliye" olarak nitelendirilen bir toplumdan Asrı Saadeti inşa ettiğine değinilerek, Hz. Muhammed (s.a.v)'in meydana getirdiği bu büyük değişimin gelişigüzel bir hareketin değil, metodu ve yöntemi olan bir davetin neticesinde oluştuğu ifade edildi.

Bir Müslüman için Hz. Muhammed (s.a.v) hayatın her alanında örnek olduğu gibi eğitim alanında da örnek alınmasının gerekliliği belirtilerek Hz. Muhammed (s.a.v)'in eğitim anlayışı ve metodları ele alındı.

Karşıyaka Mahallesi,Halime Hatun Caddesi No16 65700 GEVAŞVAN - 04326122025

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.