VAN GEVAŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Eylül Ayı Öğretmen Atamalarında Gevaş´a Ataması Gerçekleştirilen Öğretmenlerden İstenen Evraklar ve Atama Tebligatı

2015 Eylül ayı öğretmen atamalarında ilçemizde bulunan okullara farklı branşlardan toplam 114 öğretmenin ataması gerçekleştirilmiştir. Atamaları gerçekleştirilen öğretmenlerimizi tebrik eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz. Atanan öğretmenlerimizden istenen evraklar aşağıda yazılmış olup ekte sunulan atama tebligatını inceledikten sonra Gevaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde başvurularını yapmaları gerekmektedir.
2015 Eylül Ayı Öğretmen Atamalarında Gevaş´a Ataması Gerçekleştirilen Öğretmenlerden İstenen Evraklar ve Atama Tebligatı

ATAMA TEBLİGATI:  /meb_iys_dosyalar/2015_09/15011003_tebligatvebavuruevraklar.pdf


İSTENEN EVRAKLAR:

1.) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (Noter Tasdikli Olacak)

2.) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3.) Onaylı Elektronik Başvuru Formu

4.) Adli Sicil Durum Belgesi

5.) Askerlik Durum Belgesi 

6.) Son altı ay içinde çekilmiş 4(Dört) adet vesikalık fotoğraf

7.) Sicil dosyası için 1 adet sarı renkli klasör ve 6 adet yarım kapak dosya

8.) Sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair TAM TEŞEKKÜLLÜ bir hastaneden alınacak SAĞLIK KURULU RAPORU (Gevaş ilçesinde "Tam Teşeküllü Sağlık Kurulu Raporu" verecek sağlık kurumu bulunmamaktadır.)

9.) Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi (Mezuniyetine göre olması gerekenlerden istenmektedir. Ayrıca bu belge noter tasdikli olacak.)

10.) Mal Bildirimi Formu (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden temin edilecektir.)

11.) Aile Durumu Bildirimi Formu (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden temin edilecektir.)

12.) Kamu kurum ve kuruluşlarında hâlen aday ya da asıl devlet memuru çalışanlardan KPSS sonucuna göre İlk Atama biçimiyle atananlardan Muvafakat Belgesi (EK-4/a yazı çerçevesinde alınan EK-4/b muvafakat belgesi) 

13.) Milli Sporcular yukarıdaki belgelerin yanında elektronik ortamda beyan ettikleri 12/05/2011 tarihli ve 27932 sayılı resmi gazetede yayımlanan milli sporcu belgesi verilmesi hakkında yönetmelik hükümleri çerçevesinde 12/05/2011 tarihi ve sonrasında düzenlenen/denklik işlemleri yapılan milli sporcu belgesi/belgeleri veya kurumca onaylı örneği

 

Sorularınız için gevasmem.65@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Karşıyaka Mahallesi,Halime Hatun Caddesi No16 65700 GEVAŞVAN - 04326122025

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.